Törzsvásárlói kártya program

Legyen Neked is Törzsvásárlói kártyád!

Miért éri meg kiváltani szalonunkban a Hair and Go Törzsvásárlói kártyát? Mert

  • minden nálunk elköltött 1000 Ft után 50 Ft-ot jóváírunk, minden pont pedig 1 Ft-nak felel meg
  • bármelyik fodrászati szolgáltatásunkra beválthatod
  • hírlevélben értesítünk akcióinkról
  • születésnapodra 10% kedvezményt adunk


ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Bevezetés

Az Hair and Go Kft. elkötelezett partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A Hair and Go Kft. a személyes adatokat bizalmasan kezeli, azokat kizárólag a Törzsvásárlói kártya programmal összefüggésben használja, valamint megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

A Szabályzat hatálya, alapelvek

A jelen szabályzat alkalmazása az Hair and Go Kft. által szervezett Törzsvásárlói kártya program résztvevőjére vonatkozik.

Az Hair and Go Kft. mindenkori hatályos magyar jogszabályoknak és az Európai Parlament és Tanács Általános Adatvédelmi Rendeletéről szóló 2016/679 számú rendeletének (a továbbiakban: GDPR), megfelelően tisztességesen és jogszerűen kezeli az Ön adatait.

Az Hair and Go Kft. elérhetősége: hairandgoszalon@gmail.com

Adatvédelmi felelősünk: Kerekes Ágnes

Az Hair and Go Kft. adatkezelése mindig az érintett önkéntes hozzájárulásán alapul, az adatokat illetéktelen személyek részére nem továbbítjuk és nem hozzuk nyilvánosságra.

Adatkezelési Szabályzatunk folyamatosan elérhető: <https://www.hairandgo.hu> címen. A szabályzat módosításait folyamatosan jelezzük.

Jogi háttér

Adatkezelési Szabályzatunk kialakításánál figyelembe vettük a vonatkozó hatályos jogszabályokat, illetve a fontosabb nemzetközi ajánlásokat, különös tekintettel az alábbiakra:

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv), és iparági szabályok, ajánlások, valamint az Európai Parlament és Tanács Általános Adatvédelmi Rendeletéről szóló 2016/679 számú rendelete.

Az Infotv. 5§. (1) szerint: Személyes adata akkor kezelhető, ha az érintett ahhoz hozzájárul

Az Infotv. 3. § szerint:

Személyes adat: érintettel kapcsolatba hozható adat - különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológia, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságra jellemző ismeret - valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés;

Hozzájárulás: az érintett akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok - teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő - kezeléséhez;

Adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja;

Adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása. Adatkezelésnek számít a fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése is;

Adatkezelésünk jogalapjai az alábbiak:

a) a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint a felhasználó megfelelő tájékoztatáson alapuló önkéntes hozzájárulása az adatkezeléshez (a továbbiakban: Hozzájárulás);

b) a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pontja szerint az adatkezelés olyan szerződés teljesítéséhez szükséges, amelyben a Felhasználó mint érintett az egyik fél

c) a GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pontja szerint az adatkezelés az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges

d) a GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pontja szerint az adatkezelés az adatkezelő vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges

Adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges; az adattörlés a Hair and Go Kft. által meghatározott kártya inaktivitási idő után történik meg az alábbi szabályok szerint:

Ügyfél kártyájának letiltása: Az ügyfél tájékoztatása után a kártya letiltásra kerül, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 5 évig nem történik tranzakció.

Pontok törlése: Az ügyfél tájékoztatása után a kártyán felhalmozott pontok törlésre kerülnek, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 2 évig nem történik tranzakció

Pénzegyenleg törlése: Az ügyfél tájékoztatása után a kártyán lévő illetve feltöltött pénzegyenleg törlésre kerül, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 2 évig nem történik tranzakció

Ügyfél adatainak törlése: Az ügyfél tájékoztatása után, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 5 évig nem történik tranzakció a Vásárló által megadott személyes adatok törlésre kerülnek.

Adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől;

Adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatkezelő megbízásából személyes adatok feldolgozását végzi;

Tájékoztatás

Szerződéses kötelezettség alapján az adatfeldolgozást végző vállalkozás: Netlient Kft.

kapcsolattartó neve: Szilágyi András

az adatkezelés célja: törzsvásárlói rendszer nyilvántartás

az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása

a kezelt adatok köre: személyes adatok

az adatkezelés időtartama: a kártya visszavonásáig

Adatbiztonság

Az adatok tárolása a Netlient Kft. szerverein történik.

Jogorvoslat

Ön bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, illetve - a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével - törlését.

Kérelmére az Hair and Go Kft. részletes tájékoztatást ad az általa kezelt, illetőleg az általa megbízott feldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről.

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal az ún. Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni, melynek székhelye: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c (https://www.naih.hu).

2020. június 3.


Törzsvásárlói kártya szabályzat

A törzsvásárlói kártyával a vásárló a Hair and Go Kft. által nyújtott kedvezményeket vehet igénybe, az alábbi szabályok szerint:

A kártya tulajdonosnak születésnapját követő 3 hétben a kártya felmutatásával egyszeri alkalommal 10% azonnali kedvezményt biztosítunk a vásárlásából, az aktuális pontkedvezménye mellett.

A Hair and Go Kft. fenntartja a jogot, hogy további törzsvásárlói kártyatípusokat bocsásson ki, melyekre vonatkozó szabályokat egyedi szerződésben határozza meg.

Kártyaérvényesség

A Hair and Go Kft. Törzsvásárlói kártya a Kibocsátó tulajdona, melyet a Felhasználó rendelkezésére bocsájt. A kártya visszavonásig érvényes. Az érvényesség lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetők igénybe.

A pontok gyűjtése

Az ajándékpontok minden elköltött 1000 Ft után 50 pont kerül jóváírásra a kártyán és minden 1 pont, 1 Ft-nak felel meg. Az összegyűlt pontokat a szalonban fodrászati szolgáltatásra lehet beváltani. 10.000 Ft-ot meghaladóan lehet a pontokat először beváltani.

A kártya át nem ruházható, a rajta levő pontok készpénzre nem válthatóak. Előleg fizetésekor pontok számítása nem történik, a vásárlás lezárásakor kerülnek jóváírásra a pontok.

A pontok felhasználása

A gyűjtött pontokat a Vásárló következő vásárláskor kedvezményre válthatja, 1 pont=1 forint átváltási értéken. A pontok legfeljebb a termék árának 50%-ig válthatók be. A százalékos kártyakedvezmény és beváltható pontok számának összege nem haladhatja meg a termék kártyakedvezménnyel csökkentett árának 50%-át. A kedvezmények nem összevonhatóak, akciós termék vásárlásakor a vásárló eldöntheti, hogy pontokat vált be, vagy az akció kedvezményt veszi igénybe.

A pontkedvezmény igénybevételéhez a kártyát kötelező aktiválni. Kártyáját aktiválhatja és az aktuális kártyaegyenlegéről információt kaphat a Hair and Go Kft. telefonszámán (+3620 776 5862), és személyesen a Hair and Go Kft. üzletben (1117 Bp., Karinthy F. út 3.).

Ajándékkártya

A befizetett összeg a Hair and Go Kft. kártyára feltöltésre kerül, amely 100% értékben levásárolható. Ebben az esetben nem pontokat, hanem Ft-összeget töltünk fel kártyájára.

Igénybevétel helye

A Hair and Go Kft. üzlet, Cím: 1117 Budapest., Karinthy Frigyes. út 3

E-mail értesítések

A kártyával kapcsolatos eseményekről automatikus e-mail értesítéseket küldünk. Az értesítő e-maileket lemondani az e-mailben található leiratkozó linkre kattintva, valamint telefonszámunkon (+3620 776 5862) és személyesen az üzletben lehet.

Címünk: Hair and Go Kft., 1117 Budapest., Karinthy Frigyes. út 3

Adatrögzítés

A kártya érvényesítéséhez szükséges adatokat a Kibocsátó saját rendszerében rögzíti.

Adatkezelés

A Hair and Go Kft. tájékoztatja tisztelt vásárlóit, hogy a Törzsvásárlói kártya hűségprogramban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A Vásárló a regisztrációs lap kitöltésével, aláírásával és leadásával önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Hair and Go Kft., minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilvántartsa, teljes körűen kezelje, saját marketing, reklám tevékenysége céljára felhasználja, információt, hírlevelet és kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre.

Az adatbázisba kerülő személyes adatok kizárólag a Hair and Go Kft. marketing és reklám céljaira kerülnek felhasználásra, harmadik személy részére nem kerül kiadásra. Kérésre a Hair and Go Kft. az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszeréből, felfüggeszti a reklámanyagok küldését.

A kártya végleges regisztrációjáról a Felhasználó e-mailben kap értesítést, mellyel egy időben a kártya aktívvá válik, és az igényléskor történt vásárlás pontjai automatikusan felíródnak a kártyára!

A Törzsvásárlói kártya, valamint a rajta lévő információk törlése

A Törzsvásárlói kártya, illetve a rajta lévő pontok és pénzegyenleg a következő szabályok szerint kerülnek letiltásra, illetve törlésre:

Kártya letiltása: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártya letiltásra kerül, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 1 évig nem történik tranzakció.

Pontok törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártyán felhalmozott pontok törlésre kerülnek, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 1 évig nem történik tranzakció.

Pénzegyenleg törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártyán lévő illetve feltöltött pénzegyenleg törlésre kerül, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 1 évig nem történik tranzakció.

Ügyfél törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 2 évig nem történik tranzakció a Vásárló által megadott személyes adatok véglegesen törlésre kerülnek.

A kártya elvesztése, meghibásodása

A kártya elvesztése és sérülése esetén a kártyatulajdonosnak lehetősége van a kártya cseréjére. Kártyacserét a személyi azonosságának igazolása után bármelyik beváltó helyünkön igényelhet. Kártyacsere esetén a kedvezményt 24 óra elteltével tudja igénybe venni.

Elérhetőségek

Telefonszám: +3620 776 5862

E-mail: hairandgoszalon@gmail.com